I shoqi në burg, vajza e Berishës fotografohet në Tiranë

0

Jamarber Malltezi ndodhet ne qeli qe prej dates 21 tetor 2023, pas akuzave te SPAK ndaj tij per korrupsion dhe pstrim parash ne lidhje me privatizimin e kompleksit Partizani.

Argita Berisha u shfaq ne media pak dite pas arrestimit te tij duke mbrojtur te shoqin dhe duke akuzuar prokurorine per hetime politike.

Nen akuze ne fakt ka perfunduar edhe vjehrri i Jamarberit, dhe babai i Argites, Sali Berisha, i dyshuar nga SPAK per korrupsion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *