Dhurata dhe Elvana po punojnë bashkë në tjetër projekt

0

Elvana dhe Dhurata numërojnë disa bashkëpunime, secili hit më i madh se tjetri.

Por duket se vajzat kanë pëlqyer punën bashkë dhe tani ka lajme të mira.

Sipas Prive, Dhurata dhe Elvana janë duke bashkëpunuar në projektin e radhës.

Ato janë duke shqyrtuar të kenë edhe një artist të tretë në këtë projekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *